Menu Close

Bubbelpret 🤩

Gepost door:
Malika Pradhan

🤩 Bubbelpret: gloednieuwe vakantiewerking voor kinderen vanaf 2,5 jaar 🤩

Goed nieuws! De voorbije weken staken verschillende stadsdiensten en externe organisaties de koppen bij elkaar. Het resultaat is ‘Bubbelpret’, een gloednieuwe vakantiewerking waarin kinderen tussen 2,5 en 14 jaar op een veilige manier worden opgevangen in bubbels van maximum 30 kinderen.

🤪 Bubbelpret zorgt voor een alternatief voor de Vakantiewerking Jeugd, Sport en Spel, de sportkampen en de Buitenschoolse Kinderopvang via Tutti Frutti.

🏠 De hele zomervakantie lang kunnen kinderen terecht in 20 bubbels op 14 locaties, goed voor 600 plaatsen per dag. Een volledig overzicht van de locaties kan je terugvinden op www.bubbelpret.be.

🎭 🎨🤹‍♀‍⛹‍♀‍🤸‍♂‍🤸‍♀‍ We zorgen natuurlijk niet alleen voor een veilige opvang van kinderen, maar organiseren elke weekdag in juli en augustus heel wat toffe activiteiten, van knutselen tot toneel spelen, van zingen tot avontuurlijker sportactiviteiten, alles binnen een veilige contactbubbel.

🧑👩 Voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar is er een tienerwerking in de lokalen van Habbekrats (Klokhuis).

🕑 De werking vindt plaats elke werkdag van 7u ‘s morgens tot en met 18u ’s avonds. Er is opvang voorzien voor de kinderen tussen 7u en 9u en ze kunnen afgehaald worden vanaf 16u.

📢 Tijdens de activiteiten staat veiligheid en gezondheid voorop. De activiteiten staan dan ook onder leiding van personeelsleden van de stad Sint-Truiden en een aantal jobstudenten die hiervoor een specifieke opleiding krijgen.

💵 Het gewone tarief bedraagt 25 euro per kind per week, vanaf het tweede kind is er een korting van 25 %. Ouders van kinderen in een moeilijke thuissituatie, die recht hebben op een korting via UiTPAS Haspengouw kunnen rekenen op een korting van 80%. Kortingen zijn niet combineerbaar!

📅 Vooraf inschrijven is verplicht en kan per week online op www.bubbelpret.be vanaf zaterdag 13 juni om 10u. Kan je niet online reserveren? Kom dan naar onze inschrijvingsdag op zaterdag 13 juni van 10u tot 16u in de GAZO.

🏠 Op 11 en 12 juni wordt de Bubbelpret-brochure huis-aan-huis bedeeld in heel Sint-Truiden.

Alle info: www.bubbelpret.be.